Bewust duurzaam en 100% natuurlijk

Naast de lokale insteek bewegen we graag met de seizoenen mee. En maken we gebruik van de ingrediënten die dan beschikbaar zijn. Met het streven naar minimaal 65% fruit in ieder potje jam en zonder gebruik van toevoegingen. De pindakaas die wij bereiden is 100% natuurlijk en komt van de lekkerste pinda’s. Bij de varianten Karamel-Zeezout en Gember-Zwarte peper brengen we de pindakaas op smaak met 100% natuurlijke ingrediënten. Voor de hazelnoot-choco varianten gebruiken we Fairtrade chocolade en hazelnoten uit de Piëmont. Fruitsoorten die niet van Nederlands bodem zijn, zoals de Fairtrade bananen en de passievruchten, komen uit Afrika en Zuid-Amerika. De 100% natuurlijke sinaasappels en mango’s komen uit Europa.

 

 

Bij de inkoop van onze pinda’s en chocolade werken we met leveranciers samen die alleen maar 100% natuurlijke producten importeren van duurzame landbouw en een eerlijke prijs betalen voor de grondstoffen. Zo ontstaat er een korte transparante toeleveringsketen, garanderen zij ons traceerbaarheid en de kwaliteit van de producten die zij ons aanbieden. Terwijl er ook zorg gedragen wordt voor de ecologische impact. En kennen wij het verhaal achter de producten waarmee wij werken.

100% Natuurlijk

Lokaal

Duurzaam

Blije klanten