Onze Producten

Overzicht fruit

De fruitsoorten (o.a. appels, peren, aardbeien, zacht fruit en  rozenbottel) die we verwerken in onze jams zijn voornamelijk 100% natuurlijk en lokaal verkregen. Op smaak gebracht met diverse heerlijke kruiden en specerijen en enkele verfijnd met een thee-extract. 


We bewegen zoveel mogelijk met de seizoenen mee, hierdoor behouden we respect voor de natuur. De fruitsoorten zoals appels en peren kopen we in bij Puur Vandewall uit Eckelrade. Ook ‘stoken’ zij op ambachtelijke wijze traditionele Limburgse stroop die u eveneens bij ons kunt verkrijgen in de webwinkel.

productfoto choco

Heb je onze verrukkelijke hazelnoot chocopasta’s al geproefd? Volgens velen een genot op de boterham. Maar ook een smakelijk ingrediënt voor taarten, cakejes en andere baksels. Onze hazelnoot chocopasta’s zijn gemaakt van 100% natuurlijke, fairtrade chocolade en Italiaanse Piëmont hazelnoten. Piëmont is een regio in Italië waar de beste hazelnoten ter wereld worden geteeld. 

 

 

We gebruiken geen toevoegingen en is vrij van palmolie. Gewoon pure hazelnoot chocopasta voor echte lekkerbekken.

productfoto pinda

De pinda’s zijn de lekkerste die we kunnen krijgen! Puur en 100% natuurlijk met een kleine toevoeging van kokosolie. Je proeft de pure smaak van pinda’s. Volgens ons, pindakaas zoals pindakaas bedoelt is.

 

Eentje is extra verfijnd met karamel en zeezout, een andere met gember en zwarte peper. We werken zonder toevoegen en hierdoor tref je soms een laagje olie aan, dit ontstaat doordat de olie van de pinda’s naar bovendrijft. Door de pindakaas goed door te roeren voor gebruik verhelp je dit.

Ontdek onze smaakvolle smeersels

Deze zoete zaligheden maken van elk moment een verwenmoment. De jams bieden eindeloze mogelijkheden, want deze zijn niet alleen heerlijk voor op brood maar ook lekker voor in de yoghurt of als vulling voor een taart. 

Geniet thuis van de smaakvolle smeersels en laat je verrassen door de pure smaak van de natuur.