Een boeiende ontdekkingstocht bracht ons naar nieuwe smaakpartners in de regio. Om u een nog beter en breder aanbod te kunnen presenteren. Stuk voor stuk producten die met vee liefde, passie en vakmanschap zijn vervaardigd. Duurzaam en geheel natuurlijk, precies de kernwaarden die wij als Smaakboefjes ook in onze producten verwerken. Daarom presenteren wij u vol trots deze mooie ondernemingen en hun heerlijke producten.

Puur Vandewall

Fruit wordt zonder onderbreking direct verwerkt tot stroop. Tussentijds worden geen smaakverbeteraars of andere stoffen toegevoegd. De samenstelling van het recept is dus smaakmakend. Omdat rijpheid, aroma, suikers en zuren van gebruikte vruchten niet constant zijn, is het zelfde recept toch dagelijks anders. Dit wordt nog versterkt door op gevoel een wisselend vuur als sturing te hanteren. Genuanceerdheid, in smaakpalet en consistentie, is kenmerkend voor ambachtelijke stroop.

De Sókkerbekkerie

Een bijzonder adres voor Limburgse vlaaien, bijzondere gebakspecialiteiten, maatwerktaarten, luxe kleinbrood, chocolade, bonbons en macarons en sinds kort ook de fruitrijke jams van Smaakboefjes.

“Deze zaak is sinds 2016 onze uitdaging; eentje die we met veel plezier en enthousiasme aangaan. Jarenlange ervaring als banketbakker (Sókkerbekker) en chocolatier bij gerenommeerde zaken zal, samen met gedrevenheid en passie, de kwaliteit van onze specialiteiten waarborgen. Creatieve ideeën zul je terug zien in nieuwe, pure en ambachtelijke specialiteiten die aan het assortiment worden toegevoegd.
Traditie en vernieuwing gaan hand in hand!”